Lets Make Pizza // Lofoten

Under et to-måneders residency i Lofoten manifesterede Lets Make Pizza sig som både byggeworkshop, udstilling og pizza-happening. De første 2 uger gik med at bygge gamle olietønder om til pizzaovne efter manual sammen med bygge- og anlægstuderende. Herefter blev de testkørt af en gruppe kokkeelever hen over en uges workshop. 
De ombyggede og testede olietønder blev indviet i det nye kulturcenter Mejeriet, som en del af gruppeudstillingen ’Dairy’, hvor bygge-manualerne også blev delt ud. Under udstillingen kom elever fra lokale skoler på besøg for at få en kortere lektion i pizzabagning. Som afslutning på det hele blev hele øen inviteret med til fælles pizzabagning og pizza-party i forbindelse med åbningen af Stamsund Teaterfestival.
Egentlig skulle festen foregå ved havnen, men vi måtte rykke dejbordet ind en nærliggende hal på grund af et pludselig uvejr. Ovnene er heldigvis u-vejrssikret op til orkanstyrke, så de blev stående på havnen uden problemer.   Bygge-manualen blev indrammet og hængt op på produktionsskolen og pizzatønderne blev efterfølgende overtaget af de lokale barer og Lets make Pizza blev på den måde forankret både fysisk og mentalt som en del af byens identitet.