he jhjh

 

Wood, wood, wood, wood in the sun 🪵 🌤
#svfk
#statensværkstederforkunst #kunstiværebropark #woodwork #hardwood #statenskunstfond
...

54 3

Få fingrene i et katalog med fold ud-plakat af udstillingen Pølsernes By helt gratis. Send mig en besked med din adresse og modtag det i din postkasse i dejlig bio-nedbrydelig rørsukker-indpakning. #greenwashing
 
Pølsernes By blev sidste år vist på @Kunsthal6100. Den genoptog historien om det selvsamme slogan i et finurligt og humoristisk format, hvor pølsen blev centrum for et kunstnerisk samskabelseseksperiment med lokale borgere, foreninger og virksomheder, hvilket banede vejen for en hybrid af nye og gamle fortællinger om Haderslev.
 
Læs mere om udstillingen i kataloget med tekster af Amalie Frederiksen fra @another.public og et essay af leder på @kunsthal6100 Marie Dufresne.
 
Kom forbi @lokale_27 i Griffenfeldsgade og oplev værker fra Pølsernes By til og med H.M. Dronning Margrethes fødselsdag (fredag d. 16. april) igennem vinduerne hele døgnet 🪟: )

#lokale #jesperaabille #pølsernesby #katalog #pølse #kålpølse
...

70 3

Nu er PRAKSIS 01 klar, den første er en kollegial samtale med Kerstin Bergendal, der lige som jeg arbejder med deltager baseret kunstpraksis. Den er nu tilgængelig på @lokale_27 facebookside og min egen hjemmeside aabille.dk 🌐
Samtalen tog udgangspunkt i min soloudstilling Pølsernes By i @kunsthal6100 sidste år. Udstillingen genopliver det gamle byslogan i finurligt og humoristisk pølse selvsving.
PRAKSIS er nyt format af LOKALE og er en serie kollegial samtaler mellem kunstner.

Lyd og billede af @christian_brems

#pølsernesby #lokale #aabilleworks #kerstinbergendal
#jesperaabille #griffenfeldtsgade #statenskunstfond
...

102 8

Hvad vil det sige at arbejde kunstnerisk med fællesskaber? Det uddyber og reflekterer jeg blandt andet over i morgen, når jeg deltager i samtale med kunstner og kollega Kerstin Bergendal. Begge arbejder og interesserer vi os for kunstneriske processer, hvor interventionen og samskabelsen er med til at forme og udvikle de enkelte værker. 

Samtalen tager afsæt i min seneste udstilling Pølsernes By, som blev skabt i samarbejde med lokale kræfter i Haderslev og besøgende under udstillingen på @kunsthal6100.

Du kan opleve samtalen LIVE på @lokale_27 facebook-side fra kl. 15 lørdag d. 20. Marts.
Samtalen vil efterfølgende blive tilgængelig på nettet. 
 
#pølsernesby #lokale #aabilleworks #jesperaabille #LOKALE #griffenfeldtsgade #kerstinbergendal
...

57 0

I forbindelse med udstillingen Pølsernes By, der i denne uge kan opleves hos @lokale_27 i København, har jeg fået lavet et gratis katalog, som både giver indblik i de enkelte værker og udstillingen som helhed. Teksterne er blevet til i samarbejde med Amalie Frederiksen fra @another.public og kunstnerisk leder på @kunsthal6100, Marie Dufresne.⠀

Kataloget er hjemme fra trykkeren, så send mig en besked med din adresse, så sender jeg det afsted hurtigst muligt - husk, at søndag d. 21. marts er sidste mulighed for at opleve udstillingen fra vinduerne i Griffenfeldtsgade. ⠀

#pølsernesby #lokale #aabilleworks #jesperaabille #kunstkatalog #griffenfeldtsgade #ibyen #oplevkøbenhavn⠀
...

41 0
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.