Pasta er en almindelig æg og durum mel, jeg plejer et æg par 100 gram mel.
Dal:
Koge linser til mos, gule linser er nemmest og koge til mos 15-20
tag en ny gryde:
lidt olie (faktisk en del olie) 2-3 spsk. (oliven ikke særlig god bedre med raps el. en anden olie der kan tåle meget varme).
have det hele klar, da stegning kan gå hurtig
kom i følgende rækkefølge(dette er cirka til 500 gram linser):
- 1 spsk. sennepfrø (hele)
- ½ - 1 spsk. Komman
- 2 spsk. hakke hvidløg (frisk)
- ½ spsk. hakke chili (frisk)
- ½ spsk gulamara (det der farver det meget gul /orange)
- ½ -1 spsk stødte korinader ( har ikke prøvet med friske men så skal der nok bruges et helt bunkt hakket)
der burges også et specielt indiske krydderi, men kan ikke huske hvad det hedder og må faktisk sige kan hellere ikke smage degt nå det er i, så jeg bruger det ikke. vigtig hvidløgene må ikke bliver for brune, men lige på der omkring hvor de stadig smager friske og stegt ( hvis man lige kan ramme det ) og så linser mosen og lade det stå og trække en 1 time (og til det bliver koldt) derefter laves ravollonier som normalt.
god fornøjelse